Voi, kun olis´viulu!

Rahaa, rahaa.jpg… ja voi, kun osais´soittaa! Näinhän se entinen poika sketsissä totesi viulun saatuaan. Tämän hienon johdatuksen avulla pääsenkin ihmettelemään Kreikan touhuja kanssanne. Kuuntelin aamuvarhaisella uutista, jonka mukaan kyllä Kreikassa verojakin olisi makseltu, mutta kun nyt oli niin ikävästi päässyt käymään, että värikasetit verotoimistosta olivat tyystin loppuneet. Selvähän se, ettei veroasioita saatu paperille ja edelleen lähetettäväksi maksua varten. Kylläpä oli harmillinen tapaus kaikkinensa.

Samaan aikaan toisaalla sitä paperia on vallan julmasti. Kuolleetkin saavat eläkettä ja yli satavuotiaita on enemmän kuin Hauholla ja Rengossa kansaa yhteenlaskettuna! Näihin eläketuloista kertoviin papereihin muste on riittänyt oivallisen hyvin, ehkä on varattu hieman ylikin?

Taitaisi olla edullisempaa lähettää jokunen värikasetti sinne kreikkalaisille verotoimistoille ja suomalainen konsultti perään.

4 kommenttia artikkeliin “Voi, kun olis´viulu!”
 1. Martina sanoo:

  osaatko edes soita viulua?!

 2. Erkki Strömberg sanoo:

  Kreikassa korotettiin kiinteistöveroa jota siellä maksetaan vasta kun talo on valmis. Siksi siellä on miltei jokaisen talon katolla muutama harjateräs pystyssä odottamassa seuraavan kerroksen rakentamista vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

  Täällä voi joutua maksamaan kaavaalueella rakentamattomasta tontista korotettua veroa.

  Mehän rakastamme verojenmaksua!

 3. Virpi sanoo:

  Martinalle: Toiset osaa soittaa, toiset ei kirjoittaa… näin se vaan menee…

  Erkki:muistanpas miten hämmästelin Kosilla sikoinaan tätä betonirautojen törrötystä ja vaillinaista rakentamistaa… kyllä siutä aina jotain oppii,. vaikka ei sivistyisisikään…

  … silti hämmästelen tätä verojen maksujen kiertämistä…

  Olikos se verojen maksujen rakastaminen heittomerkeissä?

  Verokarhu rakastaa iloista veronmaksajaa!

  t- Virpi

 4. Erkki Strömberg sanoo:

  Nyt Kreikassa laitetaan 30000 valtion virkamiestä elälleelle kun irtisanoa ei voida, on nääs laki jotta virkamies on erottamaton. Eläkettä maksetaan sitten 100 vuotiaaksi vaikka kuolleelle. Sellasta se on.

  Ketkähän tässä on pöljiä?

Jätä kommentti