Bussinkäyttäjän rukous

joyride.gifVoi hyvä Isä!

Sinä et tunnetusti ollut bussinkäyttäjä, mutta me, jotka siihen kurimukseen joudumme, tarvitsemme tukeasi. Voisitko hieman puoltaa, että saisimme rahoillemme vastinetta kulkiessamme paikallisliikenteessä? Ymmärrän kyllä, että saattaa olla tähdellisempiäkin asioita, mutta meillä jokaisella on omat tärkeytemme.

Pitäisitkö heikkojen matkustajien puolta liikenteessä, bussimatka saattaa olla aikamoinen ruumiillinen rasituskin. Sinä tuskin arvaatkaan, millaista se kyyti toisinaan saattaa olla! Anna meille sellainen menopeli, jossa olisi siistit penkit ja ehjätkin, eikä pakokaasuja sisäänpäästävää kolisevaa rumilusta. Tänäänkin matkustin sellaisella, jossa desibelit olivat hirmuiset jokaisella ovenavauksella, korvissa soi vieläkin.

Poistaisitko jotenkin kauniilla eleellä liikenteestä ne liikennelaitosten kulkupelit, joissa on todella korjaamisen varaa. Tilalle voisit vaikka näin kesäkuukausiksi laittaa vähän uudempaa kalustoa, on nimittäin kaupungin imagollekin suotuisampaa. Saattaa joku tuleva veronmaksaja ajella kesälomillaan paikkoja katselemassa, ettei sitten säikähtäisi vallan.

Turuntien kivetykselle et varmaankaan voi mitään, mutta paremmasta bussista olisi huomattava apu, kiitos.

Niin ja vielä sellainen seikka: jos kuljettajalla on hirmuisen paha päivä, eikä asiakaspalvelusta tuppaa tulemaan mitään ja kaasujalkakin nikottelee vuoroin ylös, vuoroin alas, niin laittaisitko hänelle jonkinlaisen harmittoman ojennuksen. Minulla olisi kyllä jotain neuvoja, mutta taidat tietää pitemmällä kokemuksella monta parempaa.

Kiitos tästä hetkestä ja palataan myöhemmin asiaan.

Jätä kommentti