Espanjan tauti

hanging.gif Espanjan taudiksi tiedetään entuudestaan jotain aivan muuta kuin tämän päivän tauti. Tämä tauti oli onneksi ohimenevää laatua, tarvittiin vain hallituksen mahtikäsky sairauslomalaisten työhön palauttamiseen.

On kyllä Espanjan pojat osanneet itselleen neuvotella hyvät olot, 300 000 euron vuosipalkka huikaisee. Lisäksi vielä se lyhyt työaika. Työn vaativuudesta luonnollisesti voi olla mitä mieltä kukin tahtoo. Ammatinvalintakysymyshän se on, mitäs lähdin hoitoalalle.

Lennonjohdon sairausloma-asia kyllä ihmetyttää. Millä ihmeen diagnoosilla voi suuri työporukka saada sairauslomaa näin yhtaikaisesti… ja ylipäätään se moraali mietityttää. Saikulle vaan, jos ei mene oman mallin mukaan. Valtio yritti pelastaa mitä vielä pelastettavissa olisi, taitaa silti tulla tämäkin maa Kreikan ja Irlannin vanavedessä. Kansa on näemmä tottunut kevyeen hommaan, kaikesta päätellen.

Jätä kommentti