Sitku ja mutku

Kissakuorolaisia.gif Sitku lapset ovat isompia ryhdyn harrastamaan tosissani liikuntaa…mutku siihen kuluu vielä hirveästi aikaa…ja mukuloita pitää kuljetella vielä vuosia paikasta toiseen. Sitku mukulat lähtevät kotoa vietetään laatuaikaa kotosalla ja tutustutaan uudelleen, mutku jotenkin olemme vieraantuneet vuosien kuluessa.

Sitku on sitä aikaa eläkeiässä niin matkustellaan ja vietetään kiireetöntä elämää, mutku vielä on kauheasti vuosia jäljellä, eikä sitä tiedä eläkkeensäkään määrästä. Vain Kreikassa kuolleillekin maksetaan paremmin.  

Sitku tulee sade ja sienet, lähden metsään sieniretkelle. Mutku ne hirvikärpäset ja hemmetin heinäsirkat siellä puskassa…

Sitku olen tämän kirjoittanut siivoan kunnolla vapaapäivän kunniaksi, mutku on muutakin hommaa vielä tehtävänä ja en minä kait yksin siivoa kun en yksin asukaan….

Jätä kommentti