Shitbox!

pikkukissa.jpgEi, tarkoitukseni ei ole kiroilla, vaan kertoa todelliseen tarpeeseen luodusta keksinnöstä.Kuuntelin taannoin radiotoimittajan juttua kyseisestä boxista ja epäilin asiaa aikaistetuksi mätäkuun jutuksi.

Luonnossa liikkuminen on monelle mukava harrastus ja kokemus – paitsi. Tarpeiden tekeminen riu´ulla ei suju ja kyykkyhomma puskassa arveluttaa. Karhu saattaa yllättää housut kintussa olevan eräihmisen.

Nytpä ei sitten tästä ole huolta! Joku kekseliäs on kehittänyt jokseenkin kertakäyttöisen käymäläboxin, joka on muutamalla kädenliikkeellä hetivalmis. Toimittajan kertoman mukaan tätä boxia voi kuljettaa mukanaan toistakin kertaa varten…varsinaista vaeltamisen riemua, sanoisin.

Eikös ne karhut jonkun oppaan mukaan tunnetusti kammoksu ja karttele ihmisen hajua? Tässä sitten on tuki ja turva villiä luontoa vastaan kun boxin kanssa vaeltaa.

Nauru pidentää ikää, ellei sitten aivan kuollakseen naura, sanoi entinen professori.

Jätä kommentti