Talven huhdrakerho

Talvi yllättää suomalaisia mitä erikoisimmin tavoin. Autot singahtelevat omia aikojaan tieltä liukkaalla säällä ja nyt miehiä putoilee katoilta kesken työn touhun.

Uutisissa kerrottiin tämän hetkiseksi luvuksi jo sata urhoollista, jotka ilmeisesti ilman asianmukaisia turvavälineitä suorittivat tätä miehistä puuhaa, joka on mitä ilmeisimmin itse hoideltava juttu. Mikä sitten saa miehen katolle puuhastelemaan tällaisena talvena ilman minkäänlaisia turvavarusteita? Jumalaton luottamus omiin kykyihinkö, vaikka uutisoidaan kovasti katolta putoamisista ? Pirullinen nuukuusko, tästä ei vieraalle makseta!? Puheet siitä, että kyllä katon pitää aina yhden talven lumet kestää, ovat jo aikoja sitten päättyneet… Yhtä tyhmää, jos ei tyhmempää on tupata kulkemaan puomeilla ja köysillä eristetylle lumenpudotuspaikalle, oli syy mikä tahansa.

Ainakin näissä sadassa tapauksessa tullaan tämä talvi muistamaan pitkän aikaa, kroppa ainakin muistaa ja muistuttaa. Talvet eivät ole veljeksiä, mutta järjen käyttöä voisi suositella… eihän se putoominen mitään, vaan se äkkipysäys, sano.

4 kommenttia artikkeliin “Talven huhdrakerho”
 1. Pimu sanoo:

  No tuohonhan on olemassa hyvä lääke. Pistetään ensi talvena akat katolle lumia luomaan niin katotaan sitten, minkälaisia lööppejä syntyy;-)

 2. Virpi Kukkonen sanoo:

  Mikä ettei… mulla on henk.koht. korkeanpaikan kammo… joten köytän kyllä itseni siihen tilaan, ettei taida olla työntekijäksi…palkkaan siis jonkun!

  t. Virpi koo

 3. Hannu Kärpänen sanoo:

  Moron!
  Että jossakinpäin on vielä maassa niin vähän lunta, että täytyy katolta pudottaa lisää!? No, leikki sikseen. Eivät ole helppoja toipumisia nuo puotoamisvammat. Pahimmillaan on loppu elämä pilalla.
  T, Hannu

 4. Virpi Kukkonen sanoo:

  Ehtoota,
  niinhän se menee, että kipeetä tekee ja pitkään… minulla on sellainen hatara muistikuva, että joku ministeri se usutti väkeä lumitalkoisiin… voipi olla, että olen väärässä…
  Mutta surullista se on, jos tämä luonto käy hengen päälle!

  t. Virpi koo

Jätä kommentti