Ojalan laskuoppi wanhentunut?

Eilen oli jälleen kerran päivä, jolloin aamukahvit olivat siirtymässä uhkaavasti henkitorven puolelle, sanomalehden syytä.

Lehdessä oli uutinen käräjäoikeuden kovasta tuomiosta entiselle supertähdelle kokaiinikaupoista. Oikein mainittiin kovana tuomiona, mutta yllätys oli se, että KAHDEKSAN kuukauden tuomio muutettiin yhdyskuntapalveluksi. Minulle tuntemattoman muuntokertoimen myötä tästä tuomiosta koostuikin 180 tuntia kakkua.

Kahdeksan kuukautta onkin sitten 180 tuntia. Minä teen hoitajana 114 h 45 min kolmen viikon listalla…tällä matematiikalla voisin ajatella tuomiosta selviytyvän noin viidessä viikossa!!Kyllä minäkin tekisin kahdeksan kuukauden hommat mielelläni viidessä viikossa ja sitten saisin olla omissa jutuissani, mutta…

Olikohan uutisessa mainittu huippu-uran selostus lieventävä asianhaara…

Missähän tämä suuruus sitten suorittaa tätä yhdyskuntapalveluaan, olisiko lakaisinkoneen hoitajana jäähallilla? Vai pääseekö ulkoiluttamaan hämeenlinnalaisvanhuksia?

Kyllä tuomiot ovat naurettavia ja surullisia.

 

3 kommenttia artikkeliin “Ojalan laskuoppi wanhentunut?”
 1. Heikki Notko sanoo:

  Olen aivan samaa mieltä!
  Heikki Notko.

 2. Erkki Strömberg sanoo:

  Ei se kumma ole kun sitä sorvailee porukka joka itsekin tekee 180 tuntia tuottavaa työtä kahdeksaassa kuukaudessa, mutta nostaa siitä moninkertaisen palkan hoitajan liksoihin verrattuna. Taitaapi olla lähemmäs kahdeksan kertainen vaikka koulutus olis vaan mylläriks!

 3. Virpi Kukkonen sanoo:

  Tervehdys!
  Kannanotollani on kyllä tarkoitus herätellä vähän laajemminkin miettimään tuota rangaistuskäytäntöä ylipäätään. Toistuvia tuomioita supertähdellä on ollut ja mikä merkitys asialla on yhteiskunnallisesti! Sällihän tietentahtoen tuhoaa muita ihmisiä…!

  Silti kysyisin, jos vaikka joku vastaisi, että mistä nämä tuomiot tällaisen suuntaisiksi muuttuvat,siis sitä muuntokerrointa kyselen…ja taidan saada pitkäänkin kysellä!

  t. Virpi koo

Jätä kommentti