On löytynyt possulenssusta vapaa vyöhyke!

Kauppareissulla havahduin siihen, että täällähän sitä voi tapahtua vaikka mitä! Paljon ihmisiä samassa paikassa, pakkaamaamattomia tuotteita jne.

Seurasin hetken aikaa ihmisten touhuja, niin sitä likistellään hedelmiä ja vihanneksia, kaivellaan nokkaa ja raavitaan sitä ja tätä tuumatessa otanko sittenkään…kynnet syvälle tomaattiin, just! Avoimet lehtisalaattiniput ovat suloisen näköinen vihreä pelto liikkeen tiloissa, mutta: PÄRSKIS! Lisäaineet menivät koko alueelle ainakin viime keskiviikkona. Miten leipätuotteet, jotka vain näennäisesti pysyvät paperipusseissa, jotka ei ole lainkaan mitoitettu peittämään tuotetta. Miksi sitä pussia ei voi sulkea teipillä tms? Leivät luisuvat ulos ja ”ikuisen tuoreen leivän metsästäjä” hakee sitä ainoaa oikeaa tuotetta käsikopelolla.

Katsotko koskaan ostoskoreja? Tuleeko mieleen, että vesipesu tekisi terää? Entä, juuttuko kätesi ostoskärryn kahvaan? Pitoa on, mutta mikä lie aine…

Muualla tehostetaan kaikenlaista toimintaa epidemian varalta, mutta maitokaupassa kaikki on ennallaan. Se on siis possulenssusta vapaa alue. Siellä voi turvallisesti hoidella kauppareissunsa?

 

Eihän puhdas lika mitään tee, sanoi entinen pikku poika. 

Jätä kommentti